Tijden

P1200641

Ook gisteravond liep ik na het eten een straatje om, zoals we in deze periode wel vaker doen. Ditmaal met een vriendin die plannen heeft naar Delft te verhuizen. We kwamen tot de conclusie dat het ook voor haar hier een heerlijk woonplaats zou zijn.  Auto’s worden meer en meer verbannen uit het centrum en dat levert tijdloze plaatjes op. Hier zien we het Gemeenlandshuis aan de Oude Delft. Een pand uit 1505. De man in korte broek met plastic boodschappentas is wel weer geheel van deze tijd. Hoewel? Plastic tasjes zijn zó 2015.

9 gedachten over “Tijden

  1. Pingback: Wonen in de stad | Wonen in Caldese (Italië)

    • Maar dat heb ik ook als ik een stad bezoek, Inge. Een stad bezoeken of er in wonen is wat mij betreft iets anders. Ik ga geloof ik nog eens een blogje schrijven over de voordelen van wonen in de stad. Maar wel heerlijk dat je woont in de voor jou perfecte omgeving.

  2. heerlijk dat ouderwetse sfeertje, De plastic tasjes blijven je triggeren, he. Ze zijn al een paar keer aan de beurt gekomen in een van je blogjes Heeft die man sokken aan LOL

    • In NL is het sinds dit jaar verboden om gratis plastic tasjes weg te geven in winkels, je kunt ze nog wel kopen voor vijf of tien cent. Tachtig procent minder tasjes als gevolg. Maar als je ziet wat er in de supermarkt allemaal nog in plastic wordt aangeboden Cisca, dan bekruipt me het gevoel dat we nooit van die plastic soep in de wereldzeeën afkomen. Ons Delftse huisvuil gaat ook in plastic want het is wel gemakkelijk. Lastig dilemma en inderdaad het triggert me.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.