In de wolken

IMG_20160513_200537 (2)-001

Het blijft fascinerend om bóven de wolken te vliegen. Ineens zie je de zon weer. Vanaf Ancona vlogen we gisteravond naar Brussel Zuid en namen een shuttlebus naar het centrum, want de aankomst was te laat om door te kunnen treinen naar NL. Tjee, wat is goed merkbaar dat België een verhoogde terreurdreiging heeft, waar je keek zag je militaire patrouilles. Na veel gezoek vonden we ons vooraf geboekte hotel, dat slechts op 300 meter van het station gelegen was. Vanmorgen namen we de trein Brussel-Rotterdam en moesten we, vanwege werkzaamheden aan het spoor, door naar Schiedam  en vandaar met de bus naar station Delft. Achteraf gezien had het misschien wel minder ingewikkeld gekund. Maar dan hadden we dit uitzicht nooit gehad.

8 gedachten over “In de wolken

  1. fijn te lezen dt jullie weer veilig in Delft zijn. Hoe mooi het boven de wolken ook is lekker in je eigen bedoening en dicht bij familie is ook wat waard. Fijne Pinksterdagen toegewenst

  2. Mooi om zo boven de wolken te vliegen maar je komt wel weer hard op de grond neer als je al die militaire patrouilles ziet. Terwijl ik dit schrijf zucht ik eens en weet, het is niet anders, we zullen het ermee moeten doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.