Post

P1200531

Het is in al die jaren hier in Italië maar één of twee keer voorgekomen dat er post speciaal voor mij was. Maar vorige week, toen we terug kwamen uit Spanje, vond ik in de enigszins natgeregende brievenbus een envelop aan mij gericht die vol was met aardige attenties en zelfs de postzegels waren met zorg uitgekozen. Gestuurd door een mij onbekende Nederlandse vrouw. Hoe leuk is dat? Nou ja, ik ken haar als blogmaatje maar niet in het echte leven. Ik lees haar dagelijks, ze schrijft over gevarieerde onderwerpen die ook mijn interesse hebben. Klik hier maar eens. Dan laat ik ook even zien wat me ten deel viel.

P1200532

P1200534

De naamkralen hangen al aan mijn groene handtas en de zaadjes voor lathyrus zitten in de grond. Ook de andere attenties gaan hun weg wel vinden. In de poëzieplaatjes zie ik onze kleinkinderen; drie engelachtige meisjes en een jongetje. Enorm bedankt Bertie.

18 gedachten over “Post

    • Mensen verrassen met iets aardigs altijd een goed idee, of het nou van jezelf is of niet, Bertie. Je hebt er moeite aan besteed en met liefde gedaan. Dát voel je. Natuurlijk ga ik ook eens bij Ageeth kijken. .

  1. Ik was ook al zo’n geluksvogel en het is misschien gek, maar ik was kinderlijk nieuwsgierig en blij met deze kleine cadeautjes. Zo lief van Bertie!!

  2. Bertie is een toppertje. Ik lees al heel lang bij haar en zij bij mij. Nog nooit in het echt ontmoet, maar we kennen elkaar toch goed. Toch Bertie?

  3. oh, daar wordt je echt blij van, zulke post. Het is zowat hetzelfde als een kadootje krijgen, eerst al die spanning wat zal er in de enveloppe zitten en dan later het genieten iedere keer als je er na kijkt. Heel veel pezier ermee

    • Een mens heeft eigenlijk maar weinig nodig om blij van te worden, Cisca. Zo maar leuke post krijgen hoort daar helemaal bij. Wat dat betreft is het jammer dat er geen echte brieven meer geschreven worden.

  4. Bertie is een echte lieverd en zo’n gelukje viel ook mij ten deel. Ik kreeg het vrijdag zelfs persoonlijk uitgereikt (bloos, bloos) en ’s avonds heb ik meteen de lathyrus geplant. Soms zit geluk in een envelop 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.