Mannen

DSC_0024.JPG

Dit is nog eens iets geheel anders dan de natuuropnamen die ik de laatste dagen liet zien. Twee mannen zijn voor de tweede dag op rij bezig ons zwembad van nieuwe bekleding te voorzien. Een intensieve klus; de bevoorrading van gereedschappen vindt plaats vanuit deze werkbus. Indrukwekkend. Binnenkort kom ik er op terug. Twee andere mannen arriveerden hier gisteren. Dat zijn onze hulpmannen. De één was in die hoedanigheid hier vorig jaar ook al. De ander was hier op vakantie en wilde dit jaar wel een week zijn handen laten wapperen. Heerlijk al die werkende mannen. Aan tuinwerk kom ik haast niet meer toe, want ik heb mezelf bevorderd tot hoofd catering. Ook leuk.

4 gedachten over “Mannen

  1. Inge, Cisca en Dorien, gisteravond schreef ik een korte reactie op jullie berichten maar die is kennelijk door kleine internetstoring (aan de orde van de dag helaas) niet geplaatst, Neemt niet weg dat ik het altijd leuk vind om jullie reacties te lezen, dank daarvoor. Hard werken en lekker eten; het blijft een goede combinatie!

  2. niet alleen leuk , maar ook heel had nodig, met goed eten in de maag blijven de mannen aan het werk. Sukses met de werkploeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.