Ploegen, ruimen en planten

DSC_0011

De wijnboer zou eigenlijk willen planten maar de bodem is nog te grof om de wijnstokken erin te zetten. Het eerste telefoontje gaat dus naar de buurman met ploeg. Hij komt straks om de grond te egaliseren. Maar genoeg te doen, de wijnboer dook het lege zwembad in. Woensdag wordt daar nieuwe bekleding in aangebracht, dus de oude moet eruit.Inclusief een berg bladeren. Je bent er zo maar een dagje mee bezig. Zelf nam ik ook een overzichtelijke klus ter hand en stortte me in de rozentuin. De twee petunia’s griste ik zaterdag mee bij de supermarkt.  Ik viel voor de aparte kleur. Terwijl we eigenlijk eerst moeten ruimen, kon ik de verleiding niet weerstaan om bij de bloeiende rozemarijn een fleurig hoekje te maken.

11 gedachten over “Ploegen, ruimen en planten

  1. Ha Emie,
    Wat een heerlijk plekje hebben jullie daar toch….Jammer dat we elkaar in februari niet hebben gesproken en ik heb ook niet eens gelegenehid gehad (genomen) om je te mailen. Maar ik volg je blog altijd….
    Lieve groet,
    Janta

  2. ziet er meteen anders uit met een bloeiend plantje. Zijn de eenjarige daar ook zo duur ? Hier durven ze voor een plantje 1 euro te vragen en de geraniums zeker 2 euro

    • Ja hoor Ciska ook duur hier. Ik betaalde € 1,99 per stuk. Meestal probeer ik geraniums over te houden, maar dit keer heb ik geen poging gedaan, Ze werden elk jaar minder en het duurt bovendien een eeuwigheid voor dat het weer ergens op lijkt. Morgen naar de markt, daar hoop ik wat leuk spul te scoren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.