Stapels

DSC_0009Als mijn Sint op werkbezoek is, krijgt hij van de kinderen allerlei tekeningen en verlanglijstjes toegestopt. Eenmaal thuis gekomen bekijken we met z’n tweetjes de ontroerend lieve briefjes. Thomas wil graag een ‘heele scherpe teeleskoop en een spel’. Gisteravond was ik er bij toen onze twee kleindochters bij de haard ‘zie ginds komt de stoomboot’ zongen. De jongste gebruikt dan nog een soort fonetische taal. En dan besef je weer hoeveel vreemde woorden voor een driejarige in dat lied zitten. Enfn, de Sint bezoekt vanmiddag een balletschool en komt vast met een nieuwe stapel tekeningen thuis. Thomas’ wensenlijst is inmiddels terecht gekomen bij het oud papier.

Advertenties

5 thoughts on “Stapels

  1. had sint het lijstje van thomas niet aan zijn ouders kunnen geven of opsturen, dit is iets wat bewaard moet worden voor later. Wij vroegen gisteren aan onze kleindochter wat ze van de kersman wilde hebben; eten. Wil je dan geen speelgoed. “nee, ik heb genoeg”

    • Ach Cisca, war schattig van je kleindochter! Overigens heeft Thomas een grote productie hoor, elke keer als hij zijn schoen zet, zit er ook een briefje bij. Dat kunnen zijn ouders bewaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s