Het voorgerecht

P1190762Om van een druk gezellig leven naar een rustig gezellig leven over te schakelen, moeten we zo’n zeven uur överbruggen. Dat deden we gisteren toen we van NL naar Italië reisden. Zaterdagavond waren gasten in Caldese aangekomen. Vaste gasten met wie we inmiddels bevriend zijn. Hoe leuk is het dan om in onze eigen tuin getrakteerd te worden op een drankje en later verwend te worden met een heerlijk etentje. Da’s héél plezierig en gezellig bovendien. We lieten het ons goed smaken en doken bijtijds ons mandje in. Om vervolgens vandaag in kalm tempo la dolce vita weer op te pakken. Die kalmte is noodzakelijk om weer even te wennen aan temperaturen die boven de dertig graden zijn.

Advertenties

8 thoughts on “Het voorgerecht

    • De komkommerrepen waren gevuld met een ‘kreeftenprutje’ om het oneerbiedig te zeggen, Marja. Echt netjes eten gng niet. Stokje eruit, rolletje op zijn kant doorsnijden en dan maar heerlijk smikkelen

  1. Wat mooi, nadat jullie ons zo feestelijk en smakelijk hadden onthaald tijdens de pranzo ter gelegenheid van jullie Compleanni, was het nu jullie beurt, en het ziet er zo heerlijk uit!
    Geniet maar van de zomerse temperaturen in Italie dat is hier nu echt voorbij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.