Wonderschoon

DSC_0013Onze internetverbinding is een beetje houtje-touwtje; traag en nogal eens wegvallend bij slecht weer zoals een onweersbuitje. Maar och, het werkt meestal wel en we kunnen er mee leven. Toch vond onze telefoon-en internetaanbieder dat we maar eens een nieuwe router moesten krijgen. Dan zie ik meteen spoken. Hoe komt dat ding hier, hoe krijgen we het geïnstalleerd en wat schieten we er mee op? Laat alles nou eens vlotjes verlopen. De helpdeskman kon op afstand in het Engels (!) de zaak prima uitleggen, het kastje is kleiner en de verbinding sneller. Soms gebeurt er hier een klein wonder. Alleen deze mooie vlinder kan dat vandaag overtreffen.

9 gedachten over “Wonderschoon

  1. Een beetje een slome reactie maar dit is een groot geaderd witje. Een prachtige vlinder die we in NL niet zien, wel in de Ardennen en zuidelijker

  2. Wat fijn dat alles in een keer goed ging en dan nog iemand die Engels spreekt, een zegen. Wij krijgen bij onze provider Marokkaanse jongelui aan de telefoon die keurig Frans spreken, erg beleefd zijn en blijven maar waarmee je weinig opschiet. Een kwestie van lange adem hebben, want uiteindelijk kregen we toch een nieuwe router.

  3. Hier in Italië, zeker op het platteland, spreekt bijna niemand Engels.Vandaar onze verwondering gisteren bij de installatie. In Parijs viel het ons tien jaar geleden op, dat men ineens wel wat vaker Engels sprak. Maar hoe het daar op het platteland gesteld is, kun je beter aan Marthy vragen Inge.

  4. Aangezien ik niet/nauwelijks de Franse taal machtig ben (en mijn man nog véél minder) was het op vakantie gaan naar Frankrijk altijd spannend: hoe kan ik me voldoende helpen met handen/voeten en Engels. Maar er zit dus vooruitgang in, in Frankrijk? 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.