Kledingwissel

P1190193
Onwillekeurig ga je er vanuit dat het mooie weer van de afgelopen weken zich gewoon voortzet tot eind oktober. Goed, af en toe een onweersklap na een warme dag, dat is normaal. Maar zo’n daling van temperatuur als we nu hebben, valt eigenlijk een beetje tegen. Ons wasje hangt vandaag gewoon binnen te drogen. Wat vervelender is, is dat internet er weer eens uitgeknald is. Gebeurt ieder jaar, went nooit. Maar nét toen we op het punt stonden om dan maar naar het winkelcentrum te gaan voor een WiFi-verbinding, bleek internet het weer te doen. Helemaal voor niks die werkkleren omgewisseld voor wat netters.

Advertenties

6 thoughts on “Kledingwissel

  1. Wat is het toch vervelend als het internet niet doet wat het zou moeten doen. Na weken problemen bij ons en ontelbare telefoontjes met de provider kregen wij eindelijk een nieuwe router en nu doet alles het weer. Zalig.

    • Binnen drie werkdagen komt er een techneut langs, is ons vandaag beloofd. We wachten af, Marthy. Eigenlijk hebben we al jaren gedonder maar we wonen ook erg ver van de centrale af.

  2. Oh, wat zijn we toch afhankelijk geworden van ’t (snelle) internet! Tot ongeveer driekwart jaar geleden hadden we hier slakkentempo, echt verschrikkelijk maar wij wisten niet beter. De jongens klaagden elke keer als ze naar huis kwamen. Inmiddels hebben we glasvezel, en nu klagen we al als er eens iets is waardoor dat ietsje langzamer werkt dan normaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s