Hectisch

P1180654P1180653
Een enorme file rond Brussel zorgde ervoor dat we nog moesten hollen om onze vlucht te halen. Op het nippertje gelukt, terwijl we heus ruim op tijd vertrokken waren. Daarna bleek het een enorm gedoe om in Rome de juiste plek te vinden waar onze huurauto stond. Via het goedkope broertje van Hertz geregeld. ‘Dat nooit meer’ heeft mijn persoonlijke regelaar gistermiddag een paar keer geroepen toen we anderhalf uur na de landing nog steeds op zoek waren in de stromende regen. Hoe we ons huis aantroffen, ga ik binnenkort onthullen op de gastblog van Ciao Tutti. Een heel apart verhaal maar niet erg kleurig. Gelukkig is dát wel aan Hertz toevertrouwd.

(kleur bekennen 4)

Advertenties

10 thoughts on “Hectisch

  1. Jullie vertrokken vanaf Zaventem? Ik was afgelopen maandag nog met jongste op het vliegveld van Brussel Zuid oftewel Charleroi. Gelukkig waren de weergoden me goed gezind op heen- en terugreis.

    • Wij vertrokken inderdaad vanaf Zaventem, Inge. De prijsvechters zoals Ryanair worden altijd naar de uiterste hoeken verbannen. Logisch voor die prijs maar onhandig als je haast hebt. Leuke reis gemaakt of alleen een kind weggebracht?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s