Pruttelen en bewerken

IMG_20150123_115226-004

We plakken er nog maar een rustig dagje achteraan. De afspraak om met een zus naar het Museum voor beeld en geluid in Hilversum te gaan, is verzet. Nu ik niet meer werk, is het sowieso een stuk makkelijker om even toe te geven aan een forse verkoudheid. Vroeger had ik natuurlijk gewoon doorgewerkt. Op dit prutteldagje doe ik wat administratie en opruimdingetjes. En laat een bewerkte foto zien die ik vorige week maakte. Het lijnenspel van de flat in combinatie met de berijpte bomen, heeft wel wat, vind ik.

8 gedachten over “Pruttelen en bewerken

  • Grappig dat jij op de tekst klikt! Geen idee hoe dit is ontstaan maar ik heb vandaag wel zitten rommelen en ruimte bijgekocht.
   Loop zo nu en dan tegen vreemde problemen op. Berichten die ik plaats via tablet, inclusief de foto, zijn altijd enorm groot. Heb in WordPress de tabletfoto’s zitten verkleinen en was juist zo trots dat me dat gelukt was. Het hielp overigens niets, qua beschikbare ruimte. En dan zie jij, op slinkse wijze, ineens iets raars 🙂 Nou moe. Hoe bevalt jou het nieuwe systeem van WordPress? Ik gebruik nog steeds beide systemen door elkaar.

   • Ja WordPress verandert nogal eens ongevraagd iets in de software. Dat is niet altijd even gelukkig. Met een beetje zoeken is het oude dashboard echter altijd wel weer te vinden.

 1. Het is een goed gelukte poging om een flatgebouw
  er ” sereen ” uit te laten zien.
  Pruttelse verder ….en beterschap .
  Gr.Grt.
  Ria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.