Pan di Spagna

DSC_0017
De taart die ik gisteren bakte heb ik vandaag afgemaakt. Ik klopte wat zelfgemaakte vijgenappeljam door mascarpone. Sneed de taart overlangs en smeerde de creme op de snijvlakken en de top. Bovenop nog wat verse vijgen. Voor wie suikerloos wil leven is dit geen goed recept. Wie niet al te vet wil eten is deze taart weer wel prima want er zit geen boter in. Wie mee wil doen met Heel Holland Bakt, zal professioneler moet decoreren.
O, ja wie geïnteresseerd is in het recept, klikt op de zwarte balk bovenin. Met dank aan A. van wie ik het recept kreeg en daarna al een paar maal met succes maakte.

9 gedachten over “Pan di Spagna

  1. Voor mij ziet het er fantastisch uit, heel decoratief met die vijgen er naast. Koken en bakken kan ik wel, maar decoreren van gerechten, daar ben ik niet goed in. Marie Christine, mijn buurvrouw, kan dat heel goed, die had nog een paar vijgenbladeren onder de taart gelegd. Op het moment suprême vergeet ik dat weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.