Eindresultaat

P1170734
Bij ons om de hoek staat een oude villa die vorig jaar grondig gerenoveerd werd. Ik schreef er hier al eens eerder over. Inmiddels woont er een gezin met jonge kinderen, te oordelen naar het speelhuisje in de tuin. Ik blijf enorm nieuwsgierig naar de binnenkant, de inrichting en de indeling van het huis. Mijn in een mail aan de architect verwoordde complimenten en een link naar mijn blog heeft helemaal niets opgeleverd. Terwijl ik natuurlijk stiekem hoopte op een rondleiding.  Hoe dan ook, ik wens de bewoners van dit huis op deze pracht plek oprecht alle woonplezier van de wereld toe. Delft mag blij zijn met mensen die investeren in dit soort panden.  

3 gedachten over “Eindresultaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.