Wintertje spelen

DSC_0010
Dochter en schoonzoon doen een culturele dag in Perugia en bezoeken ook de fototentoonstelling van Steve Mc Curry. Dat is voor de kleine meisjes minder interessant en dus passen nonno en nonna een dagje op en spelen wintertje, inclusief het zingen van sinterklaasliedjes. Dat komt zo: we hebben nog LP’s, een echte platenpeler en de kinderplaten van vroeger. Het weer speelt ook overtuigend mee. Tussen de buien door luchten we even. En dan weer snel terug in huis. Misschien doen we aan het eind van de middag de open haard aan dan is deze themadag helemaal perfect.

9 gedachten over “Wintertje spelen

  1. Pingback: Wijngaard op maandag | Wonen in Caldese

  2. Gelukkig hebben jullie, en ook wij, een huis om in door te brengen. In een tent met zulke kleintjes is het nu want minder leuk. Blij dat zoon Bas dit jaar voor een huisje gekozen heeft, ze vonden Saar toch nog wat te klein voor een tent.

    • Nou inderdaad is een tent met zo’n kindje onder het jaar wel afzien als het weer niet meewerkt, Marthy. We hebben in elk geval een zomer waarin de tuin niet gesproeid hoeft te worden 🙂

  3. ja vreselijk herfstig hè vandaag, terwijl we gisteren nog in het zwembad lagen! Onze kids zijn inmiddels weer thuis.” Wàrm in NL!” smsten ze. Ach ja.

    • Isabel en ik zijn samen aan het knutselen, een poppebedje in een luciferdoosje. De chocomel kreeg ik al van haar, al was het ‘neppe’ in haar woorden. Hoe kneuterig wil je het hebben, Vlasje?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.