Relativering

DSC_0005
Het is misschien wat flauw om hetzelfde onderwerp als gisteren te laten zien. Maar toen ik vanmorgen vanuit het geopende slaapkamerraam dit uitzicht had, een hert hoorde burlen en op een vogelconcert getrakteerd werd, toen kon ik niet anders dan van dit gelukzalige moment, inclusief de bloeiende Gouden Regen, een foto maken. Wonen in Delft en Gubbio zorgt ervoor dat ik mijn omgeving telkens met verse ogen bekijk. Met groot genoegen. Intussen is een schilder bezig de vochtplekken in het stucwerk te behandelen en ligt het hele huis overhoop. Dit ter relativering, ik hang dus niet de héle dag uit het slaapkamerraam maar heb een hoop na-werk te doen.

8 gedachten over “Relativering

  1. Hoi Emy, omdat ik voor langere tijd weer met mijn campertje er van door gaat, wil ik je vragen om mij voorlopig even van je verzendlijst af te halen. Ergens in september wil ik er weer graag bij. Kan/wil je dat voor mij regelen? Dank en groet en natuurlijk een fijne tijd daar. Groet JOKE

    Date: Tue, 6 May 2014 14:22:25 +0000 To: jvlier@kabelfoon.nl

    • Ha Joke, leuk voor je dat je met je campertje weer op sjouw gaat. Ik kan jouw niet als volger verwijderen omdat je jezelf hebt aangemeld. Er staat in het mailtje dat je krijgt als ik heb gepubliceerd, hoe je er weer vanaf kunt. Ga je weer verslag doen van je trip? Kan ik jouw volgen?:)

  2. Ik denk dat wij geen van beiden om deze tijd van het jaar tijd hebben om uit het slaapkamerraam te hangen, maar het is inderdaad af en toe goed om te doen om te beseffen wat een geluksvogels we zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.