Bakken

DSC_0005-001
Het vliegtuig is nog maar nauwelijks geland of we staan al onkruid weg te halen. Bij wijze van spreken. Een absoluut voordeel van een vlucht om vijf voor zeven ’s morgens is dat we om half elf thuis zijn en de boodschappen voor een week al gedaan hebben. En zoals altijd hollen we meteen de tuin in om te zien hoe alles erbij staat. Het is groeizaam weer geweest, de regen moet met bakken uit de hemel zijn gekomen te oordelen naar de diverse bassins in bloempotten. De aardbeien staan er weelderig bij, eindelijk is het gelukt een paar irissen in bloei te krijgen, we zien de eerste rozen en van de gouden regen worden we helemaal vrolijk. En als toppunt van ons zomergevoel zagen we een zwaluw overvliegen. Heel hoog.

7 gedachten over “Bakken

  1. We hebben er wat langer over gedaan, er zijn hier geen bakken regen gevallen, de aardbeien staan er hier ook zeer weeldering bij en op je gouden regen kan ik alleen maar jaloers zijn.

  2. jaja, wij hadden vorige week idd.veel regen in Umbrië…net toen de kinderen er waren. Toch kun je juist dàn hele leuke dingen doen, als de grotten van Frasassi bezoeken (aanrader!) en naar Bagni San Filippo rijden, buurt van Chiusi, lekker in warme bronnen in de wilde natuur zitten (aanrader 2!).
    Maar…het stabiele warme weer komt er aan hoor! En wij ook weer, haha! Arrivederci.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.