Cato de kat

Cato2

Sinds we teruggekeerd zijn op onze berg, komt deze blauwogige schoonheid ons dagelijks met een bezoek vereren. We noemen haar Cato want dat klinkt een beetje in de richting van gatto, het Italiaanse woord voor kat. Ze is erg bedreven in het vangen van muizen, we zagen haar een snoekduik maken en… beet. Ze moet ook wel want Cato voorziet in eigen onderhoud, denken we. Ze loopt elke dag hetzelfde parcours en laat zich door ons maar moeilijk afleiden. Wat zou ik het seizoen in Caldese graag eindigen met een spinnende kat op schoot. Of Cato dat ook wil, is maar zeer de vraag.

5 gedachten over “Cato de kat

  1. Ja das onmiskenbaar een gatto ala siam. Voedsel is een goeie lokkerd, en ergens een hokje ofzo waar ze kan schuilen tijdens slecht weer. En praten want de siamsoort is spraakzaam.

    • Dank aan alle dames voor hun adviezen. We gaan eens kijken of we deze wilde kat een beetje kunnen temmen. Maar we willen haar zeker niet afhankelijk van ons gaan maken, ze kan niet mee naar Delft. Grote kans ook dat ze gewoon ergens op de berg een echt thuis heeft. Maar wat vriendelijk aanhalen over en weer zou wel erg leuk zijn.

  2. Met geduld, een touwtje om mee te spelen en wat lekkers komen jullie vast een heel eind! En véél praten! Allergie schijnt minder te zijn bij lichtharige katten, hebben we ooit gelezen. Edwin heeft minder last van Siamezen dan van andere katten. Succes!!! Cokky

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.