Twee koffie

P1170217-001

Gistermiddag zaten we na die fantastische fototentoonstelling in het museumrestaurant aan een biologische salade. Die was heerlijk maar het meest zaten we nog na te genieten van het moois dat we zojuist zagen. De foto’s waren als enorme dia’s op de grond gelegd, met licht van onderaf. De expositieruimte zelf was een grote zwarte doos, dat had een enorm effect. Al nababbelend kwamen we in een kort gesprek met de serveerster die tenslotte zei: mag ik u de koffie na afloop aanbieden? Medeblogger Paul in Frankrijk had gisteren een soortgelijke ervaring. Zoiets sympathieks gebeurt ons regelmatig. Niet alleen op het platte land maar dus ook in de Umbrische hoofdstad.

9 gedachten over “Twee koffie

  1. Dag Adrie en Emie, ik stel me even aan jullie voor, als medeblogster bij WordPress.com, net als Paul in Frankrijk. Via het stukje over belangeloze hulp (die ook ik van tijd tot tijd geniet, vooral in Bourgondië) kom ik op dit prachtige weblog terecht. Wat een verrassing. Mooie foto’s, fijne teksten! Daar ga ik in de toekomst geregeld in lezen. Ik was ooit in Gubbio. Nooit zal ik vergeten dat we daar boven in het stadje, zomaar op straat, een man in elkaar zagen zinken.. en sterven! Het was of de felle zon toen een andere temperatuur kreeg. Maar gelukkig serveert jullie weblog blijere zaken. Welkom ook op http://www.hermtageblog.wordpress.com. Henny.

    • Hartelijk welkom Henny. Wat een ervaring had jij in Gubbio, zeg. Om nooit te vergeten, naar hoor. Ga snel een kijkje op jouw blog nemen zodra de tijd me dat toelaat. Het is hier namelijk eindelijke mooi weer en daar moet van geprofiteerd worden.

  2. Gubbio barst van de leuke restaurantjes, Wil. Alla Balestra is onze favoriet. Je vindt het in de Via della Repubblica 41 (in het centrum). Het heeft bovendien een fantastisch door bladeren overdekte binnentuin.

  3. Hallo Emie, welkom terug in Umbrië. Ik geniet dagelijks van je foto’s en gezellige verhalen! Wij gaan zeker ook naar de fototentoonstelling van Steve Mc Curry in Perugia, bedankt voor de tip. Heb je ook nog een tip voor een lekker restaurantje in Gubbio? Lieve groetjes Wil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.