Eindelijk

DSC_0010

Als een stel uitgelaten kinderen buitelden we naar buiten vanmorgen. Finalemente! Eindelijk mooi weer. Afgezien van onze aankomstdag is het hier behoorlijk fris en regenachtig geweest. Natuurlijk werkten we al buiten maar nog veel te weinig naar onze zin. Nu gingen we als gekken tekeer in wat wij de rozentuin noemen. Waar we voornamelijk lavendel ruimden. Vervolgens werd het gras gemaaid. Jammer voor al die lieve madelieven maar daarvan weten we zéker dat een hele nieuwe generatie over twee dagen de kop weer opsteekt.  Zelf mochten we tijdens de lunchpauze met de kop in de zon. Als kinderen zo blij.

8 gedachten over “Eindelijk

  1. Wat heerlijk voor jullie. Ik kijk bij het Europese weerbericht altijd even naar de stekjes van buitenlandse bloggers en had echt met jullie te doen. Hier is het zalig weer en ik gun dat iedereen.

    • Volgens mij Marja is het weer bij jullie en in NL én bij ons in Italië ongeveer hetzelfde. Frankrijk heeft het even minder, lees ik net bij blogvriendin aldaar. Vooral aan het begin van het seizoen heeft iedereen zo’n behoefte aan de zon!

  2. Heeft het toch geholpen, dat blazen van mij. Zelfs zo erg dat wij vandaag nagenoeg geen zon hadden. Maar ik gun het jullie, weet zelf hoe lekker dat is, buiten werken met een zonnetje op je bol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.