Deugen

P1170183

Enzo en Giovanna, onze buren, klopten vanmorgen om half negen aan. Ze kwamen onze sleutel terug brengen en post afleveren. Zelf hadden we het idee om rond twaalf uur even bij hen aan te waaien, maar zij waren ons voor. Zo kwam het dat we om negen uur met z’n vieren aan de keukentafel de wereldpolitiek in het algemeen en die van Italië in het bijzonder doornamen. Nou ja, als je maar gezond bent, was het eindoordeel na hun vaststelling dat politici in Italië niet deugen. En wij wijselijk onze mond hielden over de geblondeerde man waarover wij ons dan weer kapot schamen. We deden na de ochtendvisite een rondje over de markt en daarna een rondje in de tuin. Net zo lang tot we spierpijn krijgen.

6 gedachten over “Deugen

 1. Ja politiek , daar kom je nooit over uitgepraat.
  Aan de foto kun je zien dat jullie vroeg waren het is er nog zo stil
  .In Nederland kom ik nooit op een markt en in het buitenland
  vinden wij het altijd leuk. Raar eigenlijk.
  Gr. Grt.
  Ria

  • We waren juist een beetje laat vanwege het bezoek van de buren, Ria. Het viel ons ook op dat het stil was. Dat wordt wel anders als het toeristenseizoen begint. Je moet in NL de Delftse markt eens proberen op donderdag. Echt leuk!

  • Het is ook zo lekker dat werken! We zijn nog wel in de opruimfase en nog lang niet aan het opbouwen, Marthy. Maar ook dat komt weer vanzelf. voorlopig knapt het erg op van onze inspanning.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.