Vroege zondagochtend

DSC_0062

Het blijft stoer van ons om elke zondagochtend om negen uur te verzamelen voor een wandeling. Hoe laat het de avond ervoor ook is geworden, we zijn er. Voor het eerst sinds lange tijd liep ik de volledige wandeling weer, en ook dat voelt heerlijk. Maar als ik dan al die enorme grote groepen hardlopers, wielrenners en individualisten voorbij zie razen, zie ik meteen de betrekkelijkheid van onze inzet. Want, zeker voor wat mijzelf betreft, is het tempo redelijk bedaagd. En kijk ik met enigszins jaloerse blik naar types die jonger en sneller zijn.

8 gedachten over “Vroege zondagochtend

  1. Mariet, Marthy en Vlasje, mijn blogjes plaats ik altijd door op Facebook en daar had ik de volgende relativering al bij gezet: Begrijp me niet verkeerd, ik heb een reuze voldaan gevoel, een hardloper word ik nooit meer en dat geeft ook niet.
    Mijn enigszins jaloerse blik heeft dan ook meer de strekking van wat lekker als je dat kunt dan dat ik vind dat ik het zou moeten kunnen. :

  2. Wat fantastich dat je de wandeling weer helemaal hebt uitgelopen Emie! (een uitroepteken waard)
    En dat voorbeeld dat je noemt is heel relatief, een zweepslag, meniscus, ischeas, verrekte of nog erger afgescheurde kruisbanden, noem maar op en echt geen uitzondering, en deze sportieve jongeling ligt als een lam vogeltje op de bank.
    Houdt het trotse gevoel vast! Fijne zondag.

  3. Fijn dat je weer volledig mee kon lopen en wie weet, zit er nog een stijgende lijn in. Niet te veel kijken naar wat wij niet meer kunnen, we worden ouder en niet jonger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.