Hond

DSC_0006_bewerkt-1

Zodra ’s morgens de bench open gaat, buitelt Kim eruit en komt ons kwispelstaartend begroeten. Het liefst klimt ze op schoot, of beter gezegd ze staat bij de stoel verlangend en met een scheef koppie naar boven te kijken om te worden opgetild. Dan nestelt ze zich gezellig op schoot, laat zich een beetje aaien en heeft het duidelijk naar haar zin. Op de momenten dat wij wat actiever zijn, weet ze de mand te vinden, slaapt en dommelt een beetje en wacht op de dingen die komen gaan. Wandelen, eten en een beetje spelen met de tijdelijke baas. Gewoon een heerlijk hondenleven. Waar wij minstens zoveel plezier aan beleven.

6 gedachten over “Hond

  1. Leuk hoor…doet ons zó aan ons hondje Kim (!) denken, jaaaaren geleden.
    Als ik alleen was nam ik gelijk weer een hond.
    Alice.

  2. Ja zo vrolijk als zij haar dag begint, dat werkt echt aanstekelijk! Een knuffel voor Kim en groetjes Els. En wat een prachtige foto van je ouders!

      • Ja helemaal. Mijn vader vond het leuk over hen te horen en haalde herinneringen op. Kennelijk was je vader ook lector in de kerk en hij had hem vorig jaar nog gezien op de tv bij de dodenherdenking Waalsdorpervlakte. Bij verder familieonderzoek bleek dat mijn jongste zus (nu 54) bij een zus van jou in de klas zou hebben gezeten. De wereld is klein! Fijn dat t goed gaat met je ouders en wat heerlijk dat ze samen oud kunnen worden! Knuffeltje voor Kim……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.