Werken en verwerken

P1160533_bewerkt-1

De lijst met klussen die we de komende weken moeten afvinken, is oneindig. We zijn maar eens begonnen met vijgen oogsten. Die halen de jam niet. Te weinig en vooral ook te lekker om ze niet meteen te eten. We dwarrelen vandaag natuurlijk over de weekmarkt van Gubbio, we ontbijten en lunchen gewoon in het zonnetje buiten en ik ga eens kijken hoe we de peren-, appel- en pompoenoogst gaan verwerken. En dan laten we de druiven nog even buiten beschouwing, daarover binnenkort meer. Ons Italiaanse leven is hervat. Met heel veel genoegen.

5 gedachten over “Werken en verwerken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.