Heen en weer

P1140388Ze kwamen met een joekel van een paasei onder hun arm binnen. Vrienden die hier een half uur vandaan ook een huis hebben. De truffels die we vorige week kochten, verwerkte ik vandaag in een pastagerecht. Als nagerecht waren er verse aardbeien met een mousse van witte chocolade. Die laatste had ik heel simpel gemaakt van het basisingrediënt dat bij Talamini vandaan komt. Een Italiaans product, gekregen in Nederland en meegenomen naar Caldese. Tja, mijn blogje gaat weer eens over eten. Dat komt omdat we vinden dat een gezamenlijke maaltijd met leuke mensen, tot de absoluut plezierige dingen van het leven behoort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.