Inspiratie

P1130134_bewerkt-1

Uit het glasmuseum in Leerdam nam ik een half jaar geleden een foto mee. Deze lampen hangen daar in het restaurant. Mooi he? Soms kan ik door plaatjes en tijdschriften erg geïnspireerd raken. De slaapkamer is nu de plek waar, na het nieuwe behang, nog wat meer sfeer in moet. Op de een of andere manier lukt me dat nog niet. Het lijkt wel of ik te ongedurig ben. Mijn moeder zegt in zo’n geval: ik krijg de dingen niet verder dan ik ze schop. Dat gevoel dus. In elk geval heb ik wel de enorme stapel ongeregeld op mijn bureau opgeruimd, waar deze kaart tussen zat. Nou die slaapkamer nog.

5 gedachten over “Inspiratie

 1. Hallo Emy,

  Weblog.nl houdt er eindelijk mee op. De inhoud van mijn oude Puttertje staat nu op ook WordPress. http://puttertje.wordpress.com/ Ik heb het een computerzaak voor me laten doen. Ik schatte in dat het me alleen maar boosheid en gefrustreerdheid zou opleveren, als ik het zelf zou proberen. Is het jou gelukt om de inhoud van je oude blog te exporteren? Of laat je het er maar bij zitten?

  Groet,

  Geert.

  • Ha Geert, ik heb mijn archief kunnen kopiëren in Word (op aanwijzingen van mijn persoonlijke webmaster). Hoe het nog naar WordPress overgezet moet worden, weet ik niet en ik ga er denk ik ook geen energie meer in stoppen. Wel een knoeiboel daar bij de familie Weblog, he?

   • Hallo Emie, Ik had me er bij neergelegd dat alles zou verdwijnen, maar ik ben nu toch wel erg blij dat al die plaatjes en praatjes van me behouden zijn. Een knoeiboel was het zeker de afgelopen anderhalf jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.