Workshop en museumbezoek

P1130855_bewerkt-1

Terwijl A3 vandaag een verjaardagscadeau verzilverde door het volgen van een koffie en ijsworkshop bij Talamini in Ridderkerk, liep ik in het Gemeentemuseum in Den Haag.  A3 was in het gezelschap van acht bevriende mannen en heeft veel geleerd er erg genoten. Ik was samen met een zus en een nichtje, we bezochten een tentoonstelling over de jaren vijftig en hadden voortdurend een déjà vu. We zullen zeker vaker bij Talamini komen, want binnenkort wordt onze schoonzoon franchise-ondernemer van deze Italiaanse ijssalon. En ik weet ook zeker dat ik snel nogmaals naar het Gemeentemuseum ga. We blijken namelijk een hele tentoonstellingsetage overgeslagen te hebben.

3 gedachten over “Workshop en museumbezoek

  1. Vorige week was ook ik in het Gemeente Museum om de tentoonstelling Happy Days te zien (laatste middag!). Ik heb toen gelijk Fabulous Fifties Fabulous Fashion meegepikt omdat ik toch al ‘in the mood’ was van de 50′. De mooie, enigszins pompeuze cocktailjurken van Maison de Bonneterie met hun zuurstokkleurige pettycoats die te zien waren door de spiegels op de grond.
    En wat vooral opviel waren de synthetische stoffen, die dit tijdperk vertegenwoordigen. Even moest ik ook aan jouw trouwjurk denken, niet omdat die pompeus was maar doordat hij kwam van de Firma Duif, nét zo’n klassiek modehuis uit die tijd.Genoten heb ik van die óh já-momenten, maar pas nu lees ik dat er nog een andere tentoonstellingsetage blijkt te zijn. Dus zal ik deze binnenkort gaan bezoeken en wie weet? kom ik jou daar misschien wel tegen.
    En dan die twee kleindochters van jou die straks zoveel gratis ijsjes kunnen eten als dat ze opkunnen, wat zullen die extra veel vriendinnetjes krijgen!

  2. Emie, ik heb direct Yalamini in Ridderkerk opgezocht op internet en onder mijn favorieten gezet. Ben mijn hele leven al gek op ijs dus lijkt me leuk om een keer te doen en Ridderkerk is niet ver van Stolwijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.