Haute Cuisine

P1130478_bewerkt-1

Met dit leuke gezelschap zaten we op eerste Kerstdag aan tafel. Dat is echt genieten geblazen, temeer daar we ’s morgens ook met mijn ouders brunchten. Op broers en zussen na, waren we dus met onze meest naasten bijelkaar.

P1130499_bewerkt-1

Tweede Kerstdag wandelden gevieren mét hondje we door Delft, smulden van een boerenlunch in het filmhuis, waarna we de film Haute Cuisine zagen. Voor ons waren de Kerstdagen meer dan geslaagd. Hoop dat dit voor velen geldt.

8 gedachten over “Haute Cuisine

  1. Hallo, wauwww wat een super leuke familie foto. Daar kan je heel trots op zijn. Volgens mij was het genieten 1e kerstdag. Voor nu nog een goede jaarwisseling en veel gezondheid, succes en liefde in het nieuwe jaar. Groet JOKE

  2. Zie je leuke rode schoenen niet meer zo prominent, mooi kleur accent samen met die rode laarsjes van kleindochter. Moet meteen denken aan die stijve familiefoto’s van vroeger…..dat was zooooo serieus….pff .

    • Jij let op details, Marjon! Mijn rode laarsjes vallen inderdaad weg, bovendien is het een foto van een foto dus de kwaliteit zal niet Paul’s goedkeuring wegdragen. Maar het ging me even om het totaalplaatje, waar ik erg blij van word

      • De fotograaf van de fotoshoot heeft je denk ik alleen de prints gestuurd. Het scannen van zo’n foto levert voor Internet nog een redelijk resultaat op. Het maken van een foto van een foto zal echter altijd kwalitatief bedroevend zijn. Beter is het om aan de fotograaf te vragen of hij die foto’s ook digitaal in een hoge resolutie aanlevert, bijvoorbeeld op een CD. Dan kun je er alles meedoen wat je wilt.

      • Uiteraard vroegen we al om een digitale versie maar daar zijn de meeste fotografen niet zo scheutig mee, dus inderdaad alleen prints gekregen. Waar het in principe ook om te doen was, trouwens. Foto gaat in een lijstje mee naar Italia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.