Waalwijk

Tussen een afspraak in Loon op Zand en Zwijndrecht zat wat speling. Tijd om even ergens een broodje te eten en een paar boodschappen te doen. Zo kwamen we terecht in Waalwijk en waren direct getroffen door de fraaie kerk in het centrum. Sint Jan de Doper heet dit prachtige exemplaar. De nieuwbouw er omheen lijkt gisteren te zijn opgeleverd, zo nieuw is alles. Men heeft geprobeerd de zichtlijnen open te houden, oordeel zelf of het gelukt is (klik op de foto voor een vergroting). In Zwijndrecht hadden we overigens een heerlijke gezinsbijeenkomst. Commentaar van mijn zoon: de teksten bij de foto’s op mijn blog worden steeds korter en onpersoonlijker. Tja. Daar kan hij wel eens gelijk in hebben.

7 gedachten over “Waalwijk

  1. Pingback: Bijzonder mens | Wonen in Caldese (Italië)

  2. Beste, ik wilde vragen of ik de bovenstaande foto van de St. Jan de Doper mag gebruiken voor een brochure over een nieuwbouwproject in het centrum van Waalwijk. Ik hoor graag van u.
    Met vriendelijke groet, Siebe Douma

  3. Leuk altijd, die ongezouten kritiek van je kinderen. Ik ken het ook, maar of we er ons iets van moeten aantrekken is een tweede. Aan de andere kant zijn zij altijd wel eerlijk…..

  4. Hoi Emie en A3, nee, wij zijn het (ook) niet eens met je zoon! Juist al die leuke kleine observaties èn de schitterende foto’s maken het een dagelijks terugkerend plezier om te bekijken…en het hoeft niet lang te zijn, wij vinden dit prima zo. Wij vliegen morgen ook weer terug naar NL voor 1 week, keren op 9-7 terug met dochter, vriend en zoontje. Gezellig! Tis nog steeds bloedheet in IT. Maar dat wisten jullie al. Overigens…zijn we stamgasten van Alla Balestra geworden. Hadden een vriend op bezoek die geen gluten mocht, nou, daar bakken ze zelfs pizza’s senza glutine!! xxx SeA

  5. Nodig je zoon eens uit voor een gastcolumn op je blog. Dan kan hij duiden wat hij bedoelt en jij hebt een dagje vrij. Is eens wat anders. Als ik er zo over nadenk, vind ik het eigenlijk best een leuk idee. Kunnen we afspreken dat als je weer in Italië bent, jij bij mij en ik bij jou op dezelfde dag een blogje (met foto) schrijf ? Dan doe ik net alsof ik Emie ben en jij -paul.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.