Alweer in Amsterdam

 

Door vrienden werden we gisteren getrakteerd op een bezoek aan de Hermitage en een etentje na afloop. Als je nou denkt dat heel Nederland op 27 december thuis restjes eet, kom je bedrogen uit. Het was druk in het visrestaurant en het eten was er meer dan zalig. Onze vrienden vliegen op dit moment weer naar huis in Zuid Afrika en wij eten vanavond hutspot. We stellen alweer boodschappenlijsten op voor de volgende festiviteiten. Maar dat ik binnenkort met een vastenweek start, staat ook al vast.

(voor de scherpe foto dank aan mijn Franse hulplijn)

2 gedachten over “Alweer in Amsterdam

  1. Ha Anne, leuk dat je mijn blog zo verzorgd vindt. Heb het een week na de migratie als noodvervanging opgezet, zonder toeters en bellen. En moet het dus eigenlijk nog een beetje optuigen. Zie daar erg tegen op, ben gewoon niet zo snaps op dat punt. Of heb geen zin er tijd in te steken. Nu jij het dus zo mooi vindt, kan ik het gerust zo laten dus! Bedankt. Ik volg jullie via FB en kom zodoende toch wel bij je blog terecht maar ook ik ben mijn ouderwetse rondje bloggen een beetje kwijt….maar net zo als jij hoop ik ‘ooit’ teen en tander in orde te brengen. Bijvoorbeeld op het moment dat een dag uit 36 uur bestaat.

  2. Jammer van ons ‘oude’ blog hè? Sinds Weblog het niet meer goed doet vergeet ik heel vaak om even op de andere blogs te kijken. Spanjewensen is nog steeds niet oké en op Dos Cortados kan ik geen zichtbare links toevoegen op de homepage. De hele interactie is inmiddels anders. Zo zonde. Ben net weer thuis van een avond schouwburg en dacht… even bij Emie op het blog kijken en dan zie ik hoe mooi het gemaakt is. Eeuwig “zunt”. Ik moet er iets op gaan verzinnen. Ikzelf ben al m’n links kwijt. Het blog van Paul, bijvoorbeeld vergeet ik steeds te bekijken en eerder keek ik iedere dag wel even. Enfin. We maken het wel weer een keer in orde. Hulde en hoera voor je prachtig verzorgde blog. Een genot om te lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.